Cantaretul Kamara a impresionat pe toata lumea la Ferma. Acesta i-a transmis o scrisoare emotionanta fiului sau bolnav, dar si fostei sale partenere de viata.

Kamara a fost casatorit cu Oana, de care s-a separat cu mare scandal, cei doi aducandu-si acuzatii grave. Din mariajul celor doi a rezultat un baietel, Leon, care sufera de paralizie cerebrala.

Aflat la show-ul de televiziune Ferma, difuzat de Pro TV, Kamara i-a scris o scrisoare emotionanta fiului sau, dar si fostei sale sotii. Mihaela Radulescu a fost cea care a citit scrisoarea artistului catre cei de acasa, la telefon.

„Incepe asa: Leonut, iubitul meu baietel, tata te iubeste nespus de mult. Pentru tine sunt aici, leutul meu, ai grija de mamica ta minunata si nu o supara, ca te iubeste mult. Te iubesc, Leon! Si scrie mare aici: Oana, iti multumesc mult pentru tot”.

Raspusul Oanei a fost impresionant. „Noi suntem divortati, dar stiu ca ii este foarte dor de Leon si ca tot ce face face pentru el. Si are dreptate: Leon este cel mai minunat copil si merita absolut orice”.

coral