Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii ”Like a Star” de la Antena Stars, nu a avut parte de o familie care sa o sustina in toate sau sa ii fie aproape la greu. Tensiunile dintre ea si tatal ei exista si in prezent. De ce a refuzat o impacare?

Secretele din trecutul Gabrielei Cristea

In urma cu cativa ani, intre Gabriela Cristea si tatal ei, Eugeniu Cristea, au existat mai multe conflicte, iar de atunci relatia lor s-a racit. Totul a fost iremediabil, caci nici pana in ziua de astazi tatal ei nu si-a vazut nepoatele. Din declaratiile matusii vedetei, parintii Gabrielei nu au fost de acord cu alegerea ei de a lucra in televiziune, iar situatia neplacuta a escaladat rapid dupa ce a plecat la mare fara sa ii anunte.

    „Eu stiu toate astea de la mama ei. Ea a venit la noi acasa si se plangea ca Gabriela nu mai vorbeste cu ea. Era suparata. Gabriela facea emisiuni si a fost prezentatoare la Cerbul de aur si a plecat la festival, a stat trei zile la Brasov, apoi a plecat la mare. Nu si-a anuntat familia ca pleaca la mare si cand s-a intors acasa tatal ei a intrebat-o unde a fost fiindca s-a terminat concursul de miercuri. Ea i-a spus ca la mare. El i-a spus ca atunci la mare sa se duca. Ea si-a facut bagajele si a plecat. Mama ei s-a dus dupa ea”, a povestit matusa de la Oltenita a prezentatoarei de televiziune, la Antena 1, in urma cu cativa ani.

”A vurt sa ii dea cu securea in cap”

Dupa acest episod, tatal ei a incuiat-o in camera si a lovit-o. Gabriela Cristea a sarit pe geam, a plecat si nu a mai vrut sa se intoarca acasa. Din povestirile matusii sale, a dormit vreo doua saptamani in televiziune, apoi Bogdan a luat-o acasa la el.

    „Tatal ei a incuiat-o in dormitor, a luat-o de par, i-a tras doua palme. Gabi a sarit pe geam si plecat. Nu a mai vrut sa se intoarca acasa. A dormit vreo 2 saptmani in televiziune. Bogdan a luat-o acasa la el. Mama lui a facut un soc si la vreo saptamana o suna pe sora mea ca Gabi nu stie sa calce, ca ii intra parul in mancare. Intr-o seara i-a sunat pe parintii lui Gabi sa le spuna ca a vrut sa ii dea cu securea in cap, dar cand a vazut-o ca doarme ca un ingeras nu i-a mai dat”, a complatat matusa vedetei TV.

coral