Loredana Groza are 49 de ani si dovedeste ca varsta e doar un numar, iar artista pare ca intinereste pe zi ce trece. Cantareata a dezvaluit ce regim de viata are, pentru a arata perfect.

„Dimineata beau, pe stomacul gol, o cana cu apa fierbinte. De dimineata am mancat un iaurt si am pus niste seminte de in. Va recomand si voua, e foarte satios” spunea artista, cu ceva vreme in urma.
La micul dejun, Loredana consuma fructe proaspete sau uscate si iaurt, pranzul este compus in principal din proteine animale – carne slaba si peste -, insotite de salata. La desert, artista prefera fructele, care, in afara faptului ca sunt o buna sursa de vitamine, hidrateaza organismul.

Cat despre cina, aceasta este formata, de obicei, din salate. Printre alimentele care au disparut din meniul Loredanei se numara zaharul rafinat (continut in exces de dulciuri si produsele de patiserie), dar si cofeina.

Artista este dependenta de sport

Artista petrece la sala in jur de o ora si jumatate zilnic si adora sa faca fitness, squash si jogging, dar si sedinte de masaj, toate acestea contribuind la aspectul tonifiat al musculaturii sale.

Mai mult, Loredana face si acasa exercitii minimum 10 minute si, de cate ori este posibil, prefera sa mearga pe jos, o modalitate extrem de simpla si la indemana oricui de a evita sedentarismul.

coral