News Flash:

Secretul supei cu galuste a fost dezvaluit de o gospodina din Bucovina. Nu ai cum sa dai gres vreodata cu aceasta reteta!

2 Martie 2017
610 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu galuste a mamei e de neuitat. Avea gust delicios si galuste tare, tare pufoase. Iata care este secretul acestor galuste!

INGREDIENTE
● 500 g tacamuri de pasare
● o radacina pastarnac
● o radacina mica telina
● un morcov
● o ceapa
● o foaie dafin
● o legatura patrunjel
● sare si piperdupa gust
Pentru galuste:
● 2 oua
● 7 linguri gris
● o lingura ulei
● sare

MOD DE PREPARARE
1. Se fierb tacamurile aproximativ 10 minute, pana cand se ridica spuma in oala. Se aduna spuma si se adauga legumele curatate si tocate bucati mari, dafinul si coditele de patrunjel. Se asezoneaza cu sare si piper si se fierbe pana cand legumele si carnea sunt patrunse.
2. In acest timp, se freaca ouale cu ulei si cu sare, apoi se adauga grisul in ploaie, pana ajunge la consistenta unei smantani groase. Cu o lingura incalzita in supa, se ia din compozitie si
se adauga galustele in supa.
3. Se acopera oala si se fierbe maximum 10 minute, la foc mic, apoi se opreste focul. Inainte de servire, se toaca patrunjel proaspat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ingrediente
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0872 (s) | 33 queries | Mysql time :0.028364 (s)