News Flash:

Seplecan ataca consilierii PSD din CJ Cluj, pe care-i indeamna “sa puna mana sa munceasca, sa lase minciunile”

20 Februarie 2015
1090 Vizualizari | 1 Comentarii
La scurt timp dupa ce a pierdut in instanta lupta cu vicepresedintelele CJ Ioan Oleleu, consilierul judetean Mihai Seplecan sustine ca cei din PSD “oricum traiesc intr-o Romanie imaginara in care curge laptele si mierea pe strazi, asa ca de ce sa ne mire faptul ca PSD Cluj ne minte cum ca PNL ar pune in pericol trei investitii strategice ale Clujului?”

“ Strategic pentru cei din PSD Cluj este tot ceea ce tine de interesul si buzunarul personal. De exemplu, cum Tetarom este cuibusorul de sinecuri traditional al celor din PSD Cluj, acesta devine “investitie strategica”. Iar cei din PSD Cluj omit sa spuna ca s-au dat suficienti bani pentru aceasta etapa a lucrarilor, incat aceasta sa fie inceputa cu succes.”, crede Seplecan, care mai adauga ca” Ei ar fi vrut ca CJ Cluj sa aloce 5 milioane de lei pentru o lucrare realizabila, conform declaratiilor chiar al administratorului Tetarom, cu 2 milioane de lei. S-au alocat 1,5 milioane lei pentru inceput, deci nu s-ar pune in pericol decat eventual niste interese obscure ale celor din PSD Cluj. In schimb au aroganta sa sustina ca s-a constituit un fond “inutil” de rezerva pentru acele primarii din judet, 17 la numar, carora guvernul lor de mincinosi nu le-a alocat nici un leu de la buget. Si omit sa ne spuna ca suntem cu un minus de aproape 60 de milioane de lei fata de bugetul de anul trecut, ca tocmai ce s-au laudat public cu “generozitatea” guvernului de mincinosi si ne-au anutat cum ca avem chipurile vreo 20 de milioane in plus. Plusul in nici un caz nu se regaseste la acele primarii care au primit zero lei alocare ca nu l-au votat cetatenii lor pe Victor Ponta ca presedinte. Acei cetateni nu mai exista in viziunea PSD.”

Seplecan sustine ca despre adevaratele obiective strategice ale Clujului, PSD nu ne spune nimic. “Nimic despre consecventa cu care oamenii lor din CJ Cluj, unii cu functii de decizie, le submineaza de aproape un an. Nimic despre cum erau sa puna in incapacitate de plata Aeroportul International Cluj, despre cum au reusit sa puna in incidenta de plata acelasi obiectiv. Despre cum nu doresc puna in aplicare o decizie definitiva a justitiei cu privirea la pista de rulare Bravo si parcarea de avioane (cu un prejudiciu la buget de zeci de mii de euro anual), cum nu doresc sa reglementeze regimul juridic de proprietate a pistei de decolare-aterizare de 3500 de metri. De anul trecut tot cer sa se constituie o comisie de receptie legala pentru acest obiectiv. Mi s-a raspuns ca s-a facut o receptie. Acum mi se spune ca nu a fost facuta legal. Adica, le-au trebuit mai bine de 8 luni sa constate ca nu s-a facut receptia in mod legal? Si ce au facut decidentii CJ Cluj in sensul trecerii in legalitate de acum o saptamana de cand au venit cu noile povesti? Nimic! Puneti, dragilor, de munciti, faceti ceva pentru adevaratele investitii stratregice ale Clujului, nu pentru povestile privind propriile voastre interese!”

“Cei din PSD Cluj care sunt si decidenti in CJ Cluj ar face bine sa gaseasca solutii, nu vaicareli. Sa faca odata comisia legala pentru receptionarea pistei. Sa dea drumul la licitatia pentru Centrul de Management Integrat al Deseurilor si sa nu ne puna primarii lor pe cap cu scandal si santaj ca fac ei cumva sa se piarda fondurile europene pentru judet, ca la muschii lor stam cu totii, asa cum au facut la ultima sedinta de CJ. Sa infranga indolenta functionarilor publici din CJ Cluj care submineaza proiectul de investitie pentru Terminalul Intermodal prin tot felul de tertipuri carora li s-au gasit rezolvare in alte judete. Si ar mai fi. Ca, din pacate, lista de obstructii facute in ultimul an asupra adevaratelor investitii ale Clujului este lunga. Voi reveni.”, mai arata liberalul.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

psd psd cluj pnl
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1305 (s) | 34 queries | Mysql time :0.059543 (s)