News Flash:

Seplecan in vizita la drumul judetean Gherla-Fizesu Gherlii-Taga, la doar o ora de la investire

7 August 2014
2152 Vizualizari | 1 Comentarii
Vicepresedintele CJ Mihai Seplecan s-a deplasat ieri la Fizesu-Gherlii pentru a verifica stadiul lucrarilor la drumul judetean 109C Gherla-Fizesu Gherlii-Taga. La doar o ora de la preluarea mandatului de vicepresedinte al Consiliului Judetean Cluj cu atributii delegate de presedinte, Mihai Seplecan s-a deplasat in teritoriu pentru a constata, la fata locului, stadiul lucrarilor de interventie la drumul judetean 109C Gherla-Fizesu Gherlii-Taga.

Din cate se pare, pana in acel moment, DJ 109 C care trece prin localitatea Fizesu Gherlii a fost completat cu balast si reprofilat pe o lungime de 4,2 de km, respectiv reciclat pe o portiune de 2,3 de km. Totodata, reprezentantii societatii Drumuri si Poduri Judetene Cluj au precizat faptul ca lucrarile de reparatii in interiorul localitatii vor fi finalizate in cursul zilei de astazi, 6 august 2014, tinand cont, bineinteles, si de conditiile atmosferice.

„M-am deplasat ieri la Fizesu Gherlii si am discutat cu responsabilul de santier despre stadiul lucrarilor pe acest sector de drum, cand se va finaliza, care sunt problemele pe care le intampina si cum putem sa-i sprijinim in continuare. Din ce am vazut, lucrarile se desfasoara intr-un ritm foarte alert si preconizez faptul ca acestea vor fi finalizate mai devreme de 20 de zile, cum era termenul initial estimat. Chiar astazi ne dorim sa iesim cu lucrarile din localitate astfel incat toti cetatenii sa poata beneficia, intr-un timp cat mai scurt, de aceasta investitie finantata din bugetul judetului”, a declarat Mihai Seplecan.

Lucrarile de interventie asupra acestui sector de drum  vizeaza o suprafata totala de 29.118 mp, eliminarea gropilor prin acoperirea cu aproximativ 1.500 mc de material pietros si tratarea burdusirilor prin aplicarea unui strat de baza de 6cm.


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto


fizesu-gherlii gherla-fizesu gherlii-taga
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024163 (s)