Vedeta Prima TV, Serban Huidu, s-a enervat cand a vazut, pe retelele de socializare, comparatii intre cazul sau si cel al lui Mario Iorgulescu. Huidu le transmite ”moralistilor de carton” sa se abtina pentru ca nu cunosc detaliile cazului si sa lase la o parte setea de razbunare.

”Au inceput. Pe net toti sunt judecatori si toti “Au dreptate”. Nu e treaba mea sa comentez un accident. Atat timp cat nu se stiu detalii este inutil.

Condoleante familiei indurerate si as vrea sa ii rog pe cei cu pareri si alte “adevaruri absolute” sa se abtina. Macar din respect pentru ce s-a intamplat.

Pentru ” moralistii de carton” drama nu conteaza. Tot ce vor e sa mai se mai razbune virtual pe cei ce cred ei ca sunt vinovati de neputinta proprie”, a scris Serban Huidu, potrivit stiripesurse.ro.

Pe 16 octombrie 2011, Serban Huidu a provocat un accident rutier, in localitatea Timisul de Sus. Masina pe care o conducea a intrat pe contrasens si s-a izbit de o alta, impactul ducand la moartea a trei persoane. Realizatorul TV a fost condamnat la 2 ani si 6 de inchisoare cu suspendare, in iunie 2012. Familiile victimelor au facut apel, iar in februarie 2013, Serban Huidu a primit 4 ani cu suspendare.

coral