Ultimul week-end de vară aduce evenimente captivante, propuse de Iulius Mall Cluj. Ca să te bucuri din plin de zilele călduroase, ai parte de cinema în aer liber, întâlniri creative și mișcare în natură.  

De joi până duminică inclusiv, în perioada 29 august – 1 septembrie 2019, Movie Nights, evenimentul organizat de Iulius Mall Cluj, se mută în Parcul Central, la Wine Festival. Pentru că filmul și licoarea lui Bachus merg bine împreună, cinefilii sunt așteptați la patru seri de relaxare în aer liber. În fiecare seară de festival, de la ora 20.30, vor fi proiectate producții cinematografice variate. Joi, spectatorii vor experimenta „Vieți duble”, o comedie franceză, cu un umor fin, ce are la bază aventurile amoroase și controversele țesute în jurul publicării unui roman. Vineri, drama „Parking”, în regia lui Tudor Giurgiu, te va ține cu sufletul la gură. Pelicula prezintă un poet boem ajuns paznic într-o parcare din Spania, care se află în căutarea marii iubiri. Pe 31 august, sunteți așteptați la „O vară Rock’n’Roll”, filmul – biografie despre legendara trupă Kino, care vorbește despre protest, libertate și rezistență prin muzică. Duminică, „Omul care l-a ucis pe Don Quijote” va surprinde publicul cu un mix de acțiune și comedie, într-un film de aventură.

Vineri, pe 30 august, de la ora 09.00, Iulius Parc va fi gazda unui eveniment de networking al oamenilor cu imaginație. Creative Mornings este un bun prilej pentru a interacționa și a te conecta cu specialiști din domeniul creativ. Acțiunea se desfășoară sub forma unei discuții informale, unde, savurând o cafea, participanții își împărtășesc experiența profesională.

Duminică, pe 1 septembrie, în Iulius Parc se desfășoară o sesiune de antrenament pentru Walking Month, un concurs caritabil, care promovează un stil de viață activ și sănătos, inițiat de Betfair Romania Development.  De la ora 18.00, clujenii și nu numai sunt așteptați în Iulius Parc pentru câteva ore de mișcare și socializare. Vor fi o multitudine de jocuri și activități interactive, muzică și voie bună, pentru cei care vor să își încarce bateriile pentru o nouă săptămână.  

coral