News Flash:

Servicii si facilitati noi pentru public, la Biblioteca Judeteana „Octavian Goga"

17 Februarie 2016
1402 Vizualizari | 1 Comentarii
Biblioteca Goga 1
Biblioteca Judeteana „Octavian Goga", institutie de cultura aflata sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, va invita, joi, 18 februarie 2016, ora 12.00, la o demonstratie a noilor servicii implementate la sediul central al bibliotecii, exclusiv din finantare bugetara, servicii ce permit o activitate mult mai profesionista cu publicul cititor.

Accesibilitatea, securitatea fondului, interfata usor de utilizat, localizarea si managementul facil al documentelor din biblioteca sunt doar o parte din plusurile date de introducerea tehnologiei RFID. Identificarea prin Radio - Frecventa (RFID) este o tehnologie moderna de identificare automata care prezinta calitati superioare fata de metodele clasice si care permite inlocuirea sistemului clasic „cod de bare". Informatiile stocate in etichetele RFID pot fi citite de la distanta de cativa metri datorita undelor radio, ceea ce reduce considerabil timpul si costurile citirii informatiilor.

Introducerea acestor tehnologii in cadrul Bibliotecii Judetene „Octavian Goga" va permite dezvoltarea de noi servicii pentru utilizatori, datorita reducerii considerabile a activitatilor de rutina efectuate de bibliotecari, iar sistemul bazat pe tehnologia RFID va creste securitatea colectiilor, va permite o urmarire mai eficienta a materialelor in toata biblioteca, inclusiv o mai rapida descarcare de gestiune, dar si o inventariere si manipulare a documentelor mai facila. In acest fel bibliotecarul va avea mai mult timp la dispozitie pentru a se ocupa de publicul cititor.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Biblioteca_Goga_2.JPG
octavian goga finantare bugetara rfid
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

stefan  | #19900
Avem nevoie urgent de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferim si cerem cea mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti mai multe date, contactati unul dintre membrii echipei noastre . Solicitati “Informatii” suplimentare la email: stefan1955@gmail.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1498 (s) | 32 queries | Mysql time :0.085075 (s)