Acest barbat a suferit un soc dupa ce a aflat ca sotia lui ascundea un secret murdar: era actrita in filme pentru adulti. Si asta nu era totul!

William "Jeff" West, un barbat in varsta de 44 de ani, din Alabama, a fost arestat dupa ce si-ar fi ucis sotia, Kat West, o femeie in varsta de 42 de ani. Cei doi aveau o fetita. Oribila crima s-a petrecut pe 13 ianuarie.

"Stim totul! Cunoastem in cele mai mici detalii crima, stim ce s-a petrecut in seara aceea. Mai mult, avem si dovezi!", a declarat politistul Sean Lemley, pentru presa locala.

Potrivit datelor anchetei, Kat ducea o viata dubla. Pentru familie si cunoscuti, era o mama casnica. Pentru ceilalti, insa, era model pe site-urile pentru adulti, unde facea furori sub numele de Kitty Kat West. Aceasta vindea fotografii nud pe bani grei. Si nu erau putini cei care erau dispusi sa plateasca mici averi pentru a-i vedea trupul dezgolit.

Sotul sau, Jeff, este fost militar de profesie. Acesta lucra ca agent de paza la o unitate de invatamant din apropiere.

Desi a fost acuzat de crima, barbatul sustine ca nu este vinovat. Mai mult, acesta a declarat, in fata politistilor, ca sotia sa a murit din cauza bauturii. Femeia a fost gasita fara suflare de un vecin, pe trotuarul din fata casei. Potrivit datelor din ancheta, femeia era imbracata sumar, iar telefonul sau mobil era langa ea, pe caldaram. Tot acolo s-ar fi aflat si o sticla de alcool.

Potrivit politistilor, cei doi fusesera vazuti impreuna, in fata unui magazin de bauturi alcoolice, razand, cu aproximativ 8 ore inainte ca trupul fara suflare sa fie descoperit. Martorii au declarat ca barbatul si-a lovit sotia. Momentan, nu se stie ce anume a declansat conflictul dintre cei doi, care s-a incheiat cu uciderea femeii. Cel mai probabil, spun anchetatorii, William a aflat ca sotia sa era vedeta pe site-urile XXX.

coral