Retrasa si de la turneul WTA de la Wuhan, Simona Halep se confrunta cu probleme cu legea in Bucuresti. Fostul lider mondial a fost chemata in fata judecatorilor intr-un dosar in care apar numele a doi milionari controversati. Sot si sotie, inamicii tenismenei le scot peri albi proprietarilor unor apartamente dintr-un cartier rezidential situat in Capitala.

Simona Halep, chemata in fata judecatorilor

In varsta de 27 de ani, Simona Halep este citata luna viitoare intr-un dosar depus la Judecatoria Sectorului 1. Mai exact, pe 16 octombrie, sportiva va da declaratii in calitate de intervenient fortat, intr-un dosar in care mai multe persoane au reclamat un cuplu de milionari, relateaza spynews.ro. Cu totii au cerut ca instanta sa constate existenta dreptului de coproprietate. Potrivit legilor din Romania, persoana care are calitate de intervenient fortat va fi citat la fel ca reclamantul sau paratul. Odata cu citatia, acesteia i se transmite incheierea prin care s-a dispus introducerea sa in proces. In plus, i se comunica si cererea de chemare in judecata, intampinarea si inscrisurile anexate acestora.

Din nefericire, nu doar Simona Halep va da explicatii in acest dosar, ci si parintii ei, dar si alte cateva zeci de persoane, printre care se numara nume celebre din lumea sportului si din cea a showbizului. Persoanele reclamate sunt sot si sotie – afaceristi influenti, iar numele lor apare in mai multe scandaluri legate de “combinatii ” cu bani publici.

Conform sursei citata mai sus, la un termen anterior, Simona Halep a chemat in garantie un barbat, care se numeste Serban C., iar solicitarea tenismenei a fost admisa de instanta. Chemarea in garantie reprezinta o forma de participare a tertelor persoane in procesul civil prin intermediul careia una dintre parti (n.r.: Simona Halep) poate solicita introducerea in litigiu a acelor persoane fata de care functioneaza obligatia de garantie sau de despagubire.

coral