News Flash:

Slabeste cu mamaliga, paine si cartofi!

21 Iulie 2014
976 Vizualizari | 0 Comentarii
in curele de slabire. Insa pot constitui o problema pentru organism daca nu sunt preparate corect. Aceasta din cauza continutului de amidon care se descompune in glucoza prin preparare termica. Se numeste amidon solubil, se gaseste in painea alba, orezul alb, cartofi prajiti, paste din faina alba, iar transformarea in glucoza care este absorbita de pancreas duce la ingrasare.

Insa aceste produse, preparate corect, contin si amidon rezistent. Aceasta este prezent in cartofii copti in coaja, in pastele din grau dur, in mamaliga, dar si in banane, mere si pere.

Amidonul rezistent trebuie consumat zilnic pentru o activitate cerebrala optima. Este necesar daca vreti sa scadeti in greutate si sa preveniti alte depuneri inestetice. Simultan, beneficiati si de protectie impotriva cancerului de colon.

Citeste continuarea pe sanatate.bzi.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

slabire amidon glucoza preparare termica amidon solubil orezul alb
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0930 (s) | 22 queries | Mysql time :0.012670 (s)