Despartire-bomba in showbiz-ul romanesc! Dupa cinci ani de mariaj, una dintre cele mai indragite actrite din serialele de la Acasa TV si Antena 1 a cerut desfacerea casatoriei la Judecatorie.

Ioana Picos, pe care o stiti din seriale precum “La Bloc”, “Iubire si onoare” si “Narcisa: Iubiri nelegiuite” a cerut in instanta desfacerea casatoriei. Potrivit unor surse din mediul judiciar, actrita ar fi a deschis o actiune ce are ca obiect “divort cu minori”, pe rolul Judecatoriei Sectorului 1 din Bucuresti.

Din cate se pare, dupa un mariaj de cinci ani, timp in care au rezultat si doi gemeni, Ioana Picos si Mihai Valentin au decis sa mearga pe drumuri separate.

Mama de gemeni

In urma cu aproximativ doi ani, actrita Ioana Picos (33 de ani) a devenit mama pentru prima oara, iar fericitul eveniment s-a petrecut chiar in perioada in care a aniversat trei ani de casnicie cu alesul ei. Actrita a nascut gemeni, doi baietei superbi, Ioan si Sava.

Vedeta isi dorea enorm o familie, iar acest lucru s-ar fi intamplat cand se astepta mai putin. In 2014, la inceputul primaverii, l-a cunoscut pe Mihai Fagadaru si, peste numai trei saptamani, a acceptat sa-i fie sotie.

„La 1 martie ne-am cunoscut si dupa trei saptamani m-a cerut, cand eram in Biserica Sf. Nicolae din Cartierul Militari, acolo unde ne-am si casatorit, in fata moastelor Sf. Nicolae”, a marturisit Ioana Picos, pentru o publicatie din Romania.

Cei doi s-au casatorit civil la 18 septembrie 2014, iar nunta religioasa au facut-o trei zile mai tarziu, la 21 septembrie. Mihai, sotul artistei, a fost cadru medical 13 ani, dar in prezent are propria afacere, un ONG care care se ocupa cu ingrijiri medicale la domiciliu, care sunt gratuite pentru pacienti.

coral