Sofia Vicoveanca a trecut printr-o experianta foarte neplacuta ieri, de 1 aprilie. Cineva a lansat zvonul ca ar fi infectata cu noul tip de coronavirus si s-ar afla in stare grava. Artista a decis sa publice un mesaj pe retelele de socializare pentru a explica care este situatia.

Sofia Vicoveanca, mesaj dur, dupa ce s-a spus ca este bolnava de COVID-19

Sofia Vicoveanca traieste in Suceava, asa ca nu a fost greu de crezut pentru fanii sai ca ar putea fi infectata cu coronavirus. Artista in varsta de 78 de ani s-a revoltat si a postat un mesaj acid la adresa persoanei care a lansat acest zvon de prost gust. Ea se afla intr-o stare buna, este perfect sanatoasa si se bucura de timpul liber pe care il are.

Ea si-a indemnat toti prietenii sa distribuie mesajul ei pentru ca zvonurile false sa nu ajunga mai departe.

“Prieteni dragi ,
De 1 aprilie se fac farse… Ei, NU! ‘Cineva’ a postat pe FB ca S.V. (adica eu) este infectata cu VIRUS in stare grava… Acelui care a ‘scornit’ asa o MINCIUNA, ii zic: ‘nu sapa groapa altuia, ca pici in ea’… Eu respect toate sfaturile medicilor, mi-ati trimis multe comentarii (pt. care va multumesc din inima)… SUNT OK! Stau in casa, dar nu degeaba: citesc, desenez, scriu, ascult negativele cu noile cantece (habar n-aveti ce va pregatesc)… si stau de vorba cu d-stra ZILNIC.

Daca va este la indemana (si nu cer prea mult), puteti posta pe paginile d-stra acest mesaj… sa stie o lume ce JIGODII se gasesc printre noi…!

Eu continui sa va tuc sufletul cu urari de bine, rabdare… si Fruntea SUS!”, este mesajul scris de Sofia Vicoveanca pe Facebook.

coral