La Sorana, fosta componenta a formatiei A.S.I.A., a facut marturisiri dureroase despre tatal sau, pe care l-a pierdut dupa ce acesta a suferit un infarct in urma cu aproape opt ani. Frumoasa cantareata avea o relatie foarte speciala cu parintele sau. Celebrul medic stomatolog Rachid Mohamad a murit in mai 2011.

Pe numele din buletin Sorana Darclée Mohamad, artista inca ii simte lipsa tatalui, care i-a fost cel mai bun prieten si fara de care nu isi imagina viata. Invitata in platoul emisiunii lui Mihai Morar, ea a rememorat un episod cu totul si cu totul emotionant, care a avut loc intr-una dintre intersectiile din Bucuresti.

“Sirienii sunt un pic mai rigizi. Tatal meu e un pic mai sensibil cand vine vorba despre mine. Tata a fost marea mea sensibilitate. Aveam din copilarie acele lucruri ale noastre, dansam impreuna, mergeam la box, vorbeam limba germana si o barfeam pe mama. Tata m-a dus la box pentru ca am fost atacata in bloc de catre un nebun. Aveam aceasta relatie deosebita. La un moment dat eram in masina si a inceput piesa noastra, «Lambada», si a oprit in interscetie si m-a invitat la dans”, a impartasit artista “Rai Da’ Buni”.

Intr-un interviu acordat la o luna de la moartea tatalui ei, Sorana a declarat pentru revista Story ca regreta ca nu a apucat sa se impace cu tatal ei – cei doi s-au certat in momentul in care artista a aflat ca are un frate vitreg din partea tatalui, care este mai mic cu 25 de ani.

“Ma relaxa orice fel de discutie cu tata, nu aveam intentia sa imi dea sfaturi. Imi doream mult sa nu il dezamagesc si nu l-am dezmagit nici acum. A plecat mandru de mine. Este ingrozitor sa inveti sa inveti sa traiesti fara o persoana draga, de aceea a si fost asa puternica depresia. Eu consider ca inca am o relatie speciala cu tatal meu, ma simt protejata”, a mai spus Sorana in cadrul aceluiasi interviu.

Sorana, fosta solista a cunoscutei trupe A.S.I.A., traieste o poveste de dragoste alaturi de un tanar pe care il cheama Marius Cosmin Dragoteanu.

“Orice face pentru mine. E un om de o bunatate rarisima, serios. Ne-am accidentat ca sa zic asa undeva intr-un club-restaurant si acolo ne-am intalnit prima oara. Serios ca ne-am ciocnit pur si simplu. Era un coridor micut si ma duceam sa-mi duc haina la garderoba. Eram cu gasca de fete. Mi-a placut foarte mult felul lui de a vorbi, sinceritatea. Ma gandeam ca poate m-a prostit varsta. Asa s-a intamplat, sa-l cunosc pe cetateanul. Suntem impreuna din iauarie. I-am cunoscut familia si am inteles de ce e atat de bun si atat de frumos. Sa stii ca ma vad (n.r: mireasa). Chiar vreau sa fiu cu el. Sunt foarte linistita in ceea ce-l priveste si ma uit la el si simt sentimentul de acasa”, a declarat vedeta intr-un interviu acordat la XNS in urma cu cateva luni.

Sorana Darclée Mohamad s-a nascut pe 13 martie 1983 in Bucuresti. Ea a facut parte din trupa romaneasca de muzica pop A.S.I.A., care a fost infiintata pe 8 martie 1999 si s-a destramat in 006. Numele formatiei constituie un acronim al prenumelor celor patru cantarete care au alcatuit formatia initiala: Anca, Sorana, Irina, Anemona.

coral