Nicio zi fara certuri la Survivor Romania! Gratiela, sotia lui Andrei Duban, a avut un scandal monstru cu nimeni alta decat Elena Ionescu, cea pe care o acuza ca este o adevarata vipera.

Spiritele se aprind la Survivor Romania! Gratiela, sotia lui Andrei Duban a avut cateva replici dure de spus la adresa Elenei Ionescu, dupa ce cantareata s-a rafuit verbal si cu Ghita, cel alaturi de care Gratiela a fost surprinsa in momente tandre. Intr-un moment de tensiune si sinceritate, Gratiela a intervenit in cearta dintre Elena Ionescu si Ghita si i-a aruncat vorbe grele cantareteo.

Tensiunea a atins cote maxime, iar concurentii nu au mai tinut cont nici macar de faptul ca sunt filmati si au dat totul pe fata. Dialogul dintre Elena Ionescu si Ghita a fost unul halucinant, dar ceea ce i-a zis Gratiela artistei intrece orice imaginatie.

„Ghita este un om irascibil si nu stie sa se opreasca” a spus Elena Ionescu, despre colegul sau.

„Bai, ma minti cu atata nerusinare, bai…” a replicat, imediat, Ghita.

„Mincinos esti tu!” a continuat Elena, fara sa stea prea mult pe ganduri.

In cearta celor doi a intervenit imediat si Gratiela, care i-a aruncat vorbe dure Elenei Ionescu.

„Eu ti-am mai zis o data sa nu-mi mai pronunti tu mie numele. Noi doua nu avem nimic de discutat. De aseara, te-am rugat frumos sa te prefaci ca nu ma cunosti, pentru ca pentru mine, tu nu mai existi si eu pentru tine nu mai exist.
Faci pe victima, dar tu esti cea mai mare vipera din acest grup” a spus Gratiela, catre Elena Ionescu.

coral