Bianca Marina, sotia vestitului fotbalist Steliano Filip, a accelerat pulsul masculilor la Mamaia. Bianca Marina, fosta Miss Timisoara si una dintre cele mai frumoase iubite de fotbalisti, s-a relaxat in statiunea-fanion a litoralului romanesc. Fara sotul ei, aflat cu treaba la Viitorul Constanta, clubul unde este legitimat. Bruneta a avut-o, insa, alaturi pe fetita lor, Anais. Pe plaja, partenera de viata a fotbalistului a facut, din nou, senzatie.

Plina de nisip, s-a aplecat in mare si…

Iar masculii prezenti in zona au fost, de departe, cei mai castigati. Pentru ca au avut ce admira. Bianca Marina are un corp superb, bine lucrat si forme care starnesc fanteziile tuturor barbatilor. Punctul culminant a fost atins cand frumoasa bruneta s-a lasat pe vine in mare si si-a curatat apetisantul posterior de nisip.

Dupa ce s-a jucat in apa si a accelerat pulsul masculilor, sotia lui Steliano Filip a revenit pe plaja, langa fiica ei. Micuta s-a distrat de minune in momentul in care un barbat prezent la fata locului i-a ridicat un zmeu. Totul sub privirile Biancai, care nu si-a scapat nicio secunda din ochi copilul. In final, trebuie precizat un lucru: fotbalistul lui FC Viitorul trebuie sa se considere norocos!

Are o sotie superba, cu o silueta de invidiat, si o fetita de nota 10. Bianca Marina atrage privirile tuturor cu fiecare ocazie cand iese in public. Mai ales pe litoral, unde are ocazia sa-si etaleze corpul perfect. Superba timisoreanca este, fara nicio exagerare, TOP! Nimeni nu poate contesta adevarul.

S-au casatorit in aprilie 2017

Pe 19 aprilie 2017, Steliano Filip si Bianca Marina s-au casatorit, in mare secret, la Starea Civila a Sectorului 1. Martori si nasi la fericitul eveniment au fost Sergiu Hanca, la randul lui fotbalist, si sotia lui, Andreea.

”Noi ne cunoastem de 14 ani si ne-am indragostit in Bucuresti. Cantonamentele sunt groaznice, mai ales cele de 2-3 saptamani din vara. El era ba la antrenament, ba in cantonament. Nu este cel mai romantic. La inceput era gelos”, declara Bianca Marina cu putin timp inainte sa se marite cu Steliano Filip.

coral