Vesti proaste pentru Veronica si pentru sotul ei! Ramasi fara casa, si inca socati dupa scandalul cu socrii mari, cei doi soti vor afla azi vesti despre… fiica lor. Pentru ca, atentie! cei de la Protectia Copilului au mers in vizita la casa in care locuieste fetita lor.

Mama Veronicai iese la atac! Dupa ce sambata a stat departe de scandalul care a facut-o pe fiica ei sa planga de frica socrilor, azi are si ea ceva de spus. Despre Veronica, despre ginerica, dar si despre cuscrii! Panica! Vulpita ramane fara fiica ei? Ce s-a intamplat azi in casa socrilor, acolo unde parintii lui Viorel isi cresc nepoata, depaseste orice imaginatie!

"Au fost niste discutii cu unchiul Veronicai. N-au cum sa imi ia copilul.", a spus Veronica, la Acces Direct.  

"A dat cineva niste mesaje in care spunea sa ma despart de barbatul meu. I-au dat lui mesaj. Ce scrie acolo e pericol. De asta sunt sigur, nu pot pierde fetita. Trebuie eu sa spun daca il mai tin sau nu.", a spus si sotul vulpitei.

Soacra vulpitei spune ca nepotica ei va sta la ea acasa si si-a asumat toata raspunderea de a o creste si a o aduca. Mai mult, a acceptat ca vulpita sa vina in vizita.

"A venit Protectia Copilului si au intrebat cine are grija de copil. Au intrat in casa sa vada conditiile. Eu nu vreau sa le iau copilul, e al lor. Am facut un proces verbal, pe propria mea raspundere, ca voi avea grija de copilul acesta, imi asum. Copilul ramane aici pana mor. Puteti sa veniti sa vedeti fata, pana la poarta. O sa o lasam.", spune soacra vulpitei.

coral