Un barbat a fost nevoit sa plece pentru cateva saptamani intr-o calatorie de afaceri. In tot acest timp a vorbit cu sotia pe WhatsApp.  Intr-o zi omul i-a cerut sotiei o fotografie, pentru ca voia sa ii aline dorul. 

In fotografie, femeia statea pe pat cu o chitara langa. La prima vedere, nimic neobisnuit. Insa cand sotul ei a vazut mai atent fotografia, s-a enervat instant si spre surprinderea ei a cerut divortul imediat.

La o inspectie mai atenta, un detaliu din imagine l-a facut pe acesta sa izbucneasca. 

Femeia asta a gasit o valiza veche si murdara, abandonata intr-un tufis, s-a apropiat si cand a vazut ce era in interior, a ramas fara cuvinte. A pus mana pe telefon si a cerut ajutor, uite ce era in valiza

O asistenta din Essex, Anglia, in timp ce mergea spre munca, a gasit o valiza abandonata pe strada.

Intuitia ei i-a zis sa se apropie ca sa vada ce se afla acolo. Cand a deschis-o, femeia a avut o reala surpriza!

In geanta gasita intr-un tufis erau 15 pisicute, nu mai mari de trei-cinci saptamani.

Cine le-a abandonat, cu siguranta si-a dorit ca ele sa supravietuiasca, din moment ce valiza era perforata, avand mai multe gauri prin care putea intra aerul pentru ca bietele pisicute sa poata respira. In plus, „bagajul” a fost lasat strategic, langa un cunoscut adapost de animale.

Alison Gamble, un angajat al adapostului, a venit in ajutorul asistentei si a examinat animalutele si s-a aratat de-a dreptul multumit de starea in care au fost gasite pisicutele: „Sunt intr-o conditie buna, si este clar ca pisicutele au stat departe de mama lor.”

Pentru ca pisoii nu au fost intarcati, ei trebuie hraniti indiviadul, ca sa nu dezvolte probleme nutritionale.

Din fericire, cei de la centru de ingrijire sunt dispusi sa aiba grija de cele 15 suflete pana cand vor fi adoptate. Pentru moment, pisicutele sunt prea mici si fragile ca sa fie lasate sa plece. coral