News Flash:

Speakeri internationali de top vin la Cluj-Napoca in cadrul DevTalks

22 Aprilie 2015
1371 Vizualizari | 0 Comentarii
DevTalks
DevTalks, eveniment dedicat developerilor si specialistilor IT din Romania, va fi prezent anul acesta cu o editie locala, in Cluj-Napoca. Pasionatii interesati de evolutia tehnologica din zonele Web, Cloud Computing si Big Data se pot inscrie la DevTalks Cluj-Napoca, eveniment care va avea loc pe 13 mai la Grand Hotel Italia.

DevTalks Cluj-Napoca isi propune sa reuneasca peste 350 de profesionisti IT, specialisti BI/Big Data, IoT, Mobile & Web developeri, pasionati de domeniul IT care vor participa la o serie de sesiuni concentrate in jurul unor aspecte cheie si de interes pentru pasionatii de dezvoltare IT.

15 speakeri internationali si locali de top, peste 350 de profesionisti IT, 4 companii partenere care investesc in dezvoltarea specialistilor IT din Cluj-Napoca, 7 ore de continut tehnic si discutii de tip panel, sunt cifrele care definesc prima editie DevTalks Cluj-Napoca.

Evenimentul DevTalks Cluj-Napoca este structurat in 4 zone, fiecare zona continand informatii si oportunitati de dezvoltare profesionala pentru expertii din domeniul IT. Astfel, in prima zona vor exista patru scene denumite in functie de temele abordate: The Future Web, Mobile & IoT, Cloud Computing si BI/Big Data. In a doua zona, participantii vor putea avea acces la o serie de inovatii tehnologice, dispozitive portabile, aplicatii si multe alte solutii software si hardware prezentate de partenerii evenimentului. In zona de networking profesionisti IT, persoane care au interese profesionale similare, pot interactiona unii cu ceilalti, schimba idei, resurse sau informatii. Ultima zona este cea dedicata MyCONNECTOR – o aplicatie care permite conectarea la nivel one-to-one intre toti participantii DevTalks. Cei prezenti pot afla care sunt ceilalti participanti la eveniment, pot intra in contact unii cu ceilalti si pot stabili intalniri cu participantii din zona lor de interes.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

devtalks cluj-napoca web cloud computing big data
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 23 queries | Mysql time :0.043004 (s)