Durere mare pentru toti cei care au iubit-o pe Cristina Topescu. Astazi, in urma cu doar cateva minute, regretata jurnalista a fost incinerata la crematoriul Vitan-Barzesti, iar printre persoanele care au venit pentru a-i aduce un ultim omagiu se numara si Stefan Banica, barbatul alaturi de care Cristina Topescu a si trait o poveste de iubire.

La crematoriul Vitan-Barzesti din Capitala, acolo unde in urma cu scurt timp a fost incinerata Cristina Topescu si-a facut aparitia chiar Stefan Banica. Artistul a venit pentru a-i aduce fostei sale iubite un ultim omagiu si pentru a fi alaturi de ea pentru ultima data. Artistul a venit cu bolidul sau de lux, iar la plecare nu a dorit sa dea declaratii si nici sa se afiseze prea mult.

Stefan Banica si Cristina Topescu, poveste de iubire controversata

De-a lungul timpului s-a spus de foarte multe ori ca relatia de iubire dintre Cristina Topescu si Stefan Banica a fost una plina de suisuri si coborasuri. Gurile rele au vorbit chiar despre faptul ca artistul ar fi fost agresiv de multe ori fata de regretata jurnalista. Imediat dupa ce a aflat de moartea Cristinei Topescu, Stefan Banica a postat un mesaj dureros pe pagina sa de Facebook, in care a vorbit extrem de frumos si cu mult respect, despre fosta lui iubita.

„Mi-e foarte greu sa scriu aceste randuri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare si un excelent profesionist in meseria ei. A fost omul alaturi de care am trait una dintre cele mai frumoase si intense perioade din viata mea. Drum lin printre ingeri! Vei avea intotdeauna un loc special in sufletul meu” a scris Stefan Banica, pe contul sau de pe reteaua de socializare.

coral