In timp ce multi pacienti se roaga de medicii stomatologi pentru a le salva dantura, Stefan Stan a fost abordat direct de medicul stomatolog care i-a sugerat fara niciun fel de ocolis ca are nevoie de o albire dentara.

Stefan Stan a pus mereu accentul pe imaginea lui, insa nu si-a imaginat niciodata ca dantura este o problema pentru el. Totul pana l-a intalnit pe doctorul Yazan care i-a spus „verde in fata’ ca este mai mult decat necesar sa vina la el la cabinet sa-i faca o albire de dinti.

De la o simpla albire, asa cum ii preconizase, cantaretul a ajuns la fatete de mii de euro. „M-a convins. Nu mi-am dorit neaparat sa fac lucrul asta. Nu era o necesitate. M-am intalnit cu el la un eveniment si a venit asa in fata mea si mi-a zis: „auzi, ai nevoie sa-ti fac o alibire de dinti”. I-am zis ca bine, o sa vin sa-mi faca o albire dentara. Nu mai facusem niciodata si de la albire am ajuns sa-mi pun fatetele”, a povestit Stefan zambind larg.

Au ramas in relatii foarte bune

Chiar daca multa lume poate nu digera adevarul spus fara ocolite, Stefan Stan a apreciat sinceritatea medicului, dovada ca cei doi au trecut de mult de la relatia doctor-pacient la una de prieteni foarte buni si confidenti. „Nu este doar un simplu doctor, ci pur si simplu ofera prietenie. Asa ajungi sa povestesti cu el despre casa, despre masa, despre una, despre alta. De multe ori este sfatuitorul meu. Il sun si-l intreb ce sa fac in anumite situatii, iar el pentru ca nu este roman, are un accent foarte ciudat iar pe mine ma amuza teribil si-mi da o stare buna. Este un mod de a ma binedispune”, a mai povestit artistul.

coral