News Flash:

Steluta Racolta pierde prima confruntare cu Agentia Nationala de Integritate din justittie

12 Februarie 2015
1671 Vizualizari | 3 Comentarii
Steluta Racolta
Magistratii Curtii de Apel Cluj au respins marti, cererea consilierului judetean Carmen Steluta Racolta, de anulare a raportului de evaluare a inspectorilor Agentiei Nationale de Integritate, care au gasit-o in stare de incompatibilitate. Decizia magistratilor clujeni este definitiva, dar poate fi atacata cu recurs.

Inspectorii ANI au gasit-o pe Racolta in stare de incompatibilitate, in vara anului trecut, deoarece in perioada exercitarii mandatului de consilier judetean,  a incheiat cu societatea comerciala RSC Consulting, la care aceasta detine calitatea de asociat si functia de administrator, un numar de patru contracte de formare profesionala in valoare totala de 32.400 lei, cu institutii sau regii autonome de interes local aflate in subordinea ori sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj ori cu societatile comerciale infiintate de consiliul judetean, incalcand, astfel, dispozitiile Legii nr. 161/2003 privind prevenirea si sanctionarea coruptiei.

In cazul pastrarii solutiei si dupa judecarea recursului, Steluta Carmen racolta risca sa nu mai poata ocupa functii publice timp de 3 ani.

Solutia pe scurt: Respinge cererea de chemare in judecata formulata si precizata de reclamanta R.S.C in contradictoriu cu parata A.N.I. Definitiva. Cu drept de recurs in termen de 15 zile de la comunicare, ce se va depune sub sanctiunea nulitatii la Curtea de Apel Cluj. Pronuntata in sedinta publica din 10 februarie 2015

Sursa foto: Clujazi.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

incompatibilitate ani coruptiei
Distribuie:  
Loading...

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1654 (s) | 32 queries | Mysql time :0.055076 (s)