Fostul mare tenismen Victor Hanescu si-a revenit destul de repede dupa divort si a ”atacat” deja la o tinerica sportiva, alaturi de care petrece foarte mult timp.

Andreea si Victor Hanescu au decis anul trecut sa divorteze, dupa sapte ani de casnicie. Anuntul a fost facut de cei doi prin intermediul unui comunicat.

„Decizia de a divorta nu a fost usoara, insa focusul nostru ramane pe mentinerea unui mediu armonios pentru copiii nostri si de a le oferi iubirea si sprijinul pe care l-au avut si pana acum. Ne dorim binele unul altuia si vom ramane dedicati cresterii copiilor nostri”, se precizeaza intr-un comunicat. Andreea si Victor Hanescu au doi copii, Luca si David.

Intre timp,  se pare ca fostul tenismen si-a refacut viata sentimentala alaturi de o alta domnisoara pasionata de asemenea de sport.

Cei doi au fost surprinsi impreuna intr-o zona de fite din Capitala, chiar in timp ce coborau din masina fostului jucator de tenis. Fara sa stea pe ganduri, Hanescu si misterioasa domnita au mers intr-un parc din apropiere.

Ceea ce parea a fi o plimbare romantica s-a transformat rapid intr-o sesiune de alergat. Cum era de asteptat, totul a inceput cu cateva miscari de incalzire, iar misterioasa femeie a fost cea care a dat tonul exercitiilor. Cei doi au facut jogging mai bine de o ora, semn ca sportul nu trebuie neglijat nici macar atunci cand fluturii din stomac nu iti dau pace, relateaza spynews.ro.

Dupa 17 ani de tenis profesionist, dintre care 10 in Top 100 ATP, Victor Hanescu a trecut la o noua provocare: proiectul Academia Victor Hanescu (AVH), nascut din dorinta de a transmite mai departe cunostintele si experienta acumulata in cariera de sportiv de performanta. Astfel, Victor Hanescu organizeaza pentru copiii din toata lumea tabere speciale de pregatire, cea de a patra editie a „Train Like a Pro” urmand sa se dispute in luna august, la Targu Jiu.

coral