Bucurie mare pentru o familie din Romania, adolescenta de 13 ani a fost gasita in viata, dupa ce in urma cu o zi a fost data disparuta. Plecata de acasa spre scoala, luni si nu a mai revenise, a fost gasita nevatamata, de catre politisti, in noaptea de marti spre miercuri, pe o strada din Timisoara, scrie Agerpres.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Timis, Alexandra Petrovici, a declarat, miercuri, ca fata a fost gasita in jurul orei 2,00, pe strada J. Preyer din cartierul Iosefin si ca nu a fost victima vreunei infractiuni. Disparitia minorei a fost anuntata, marti, de catre familie.

Maria Popov disparuse in Timisoara, dupa ce a plecat spre scoala

Potrivit surselor din ancheta, adolescenta a plecat in cursul zilei de luni, 30 septembrie, spre scoala, insa nu a ajuns la cursuri. La scurt timp dupa ce parintii i-au anuntat disparitia, politistii au demarat operatiunile de cautare.

La data disparitiei, Maria Popov purta o jacheta culoare inchisa, posibil maro, cu dungi albe si un ghiozdan negru cu flori rosii. Intr-un comunicat de presa transmis in aceasta seara de Politia Judeteana Timis se arata ca angajatii Serviciului de Investigatii Criminale fac verificari in vederea gasirii fetei de 13 ani, disparuta in municipiul Timisoara.

“La data de 1 octombrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au fost sesizati despre disparitia unei minore, de 13 ani, din Timisoara. La data de 30 septembrie a.c., Popov Maria ar fi plecat de la domiciliul sau din Timisoara inspre scoala, iar pana in prezent nu a mai revenit”, se arata in comunicat.

Maria Popov are 1.50 inaltime, 50 de kilograme, constitutie robusta, este bruneta, tunsa scrut si poarta ochelari de vedere cu rama rosie.

coral