Fiul regretatei creatore de moda a reusit sa-i infurie din nou pe apropiatii Zinei Dumitrescu dupa ce s-a aflat ca acesta a abandonat urna cu cenusa la crematoriu. Asta in conditiile in care nu ar fi respectat nici ultima dorinta a mamei lui, aceea de a fi ingropata crestineste.

Dupa ce a hotarat sa o incinereze pe mama sa, desi Zina Dumitrescu si-ar fi dorit sa fie inmormantata crestineste, Catalin Negreanu a luat o alta decizie de neinteles. Fiul Zinei Dumitrescu a lasat urna cu cenusa la crematoriu momentan, nefacand cerere sa o ridice pana in prezent.

Dupa incinerare, acesta nu a fost inca sa ridice cenusa, procedura care, intr-adevar, dureaza aproximativ 2-3 zile, insa se face in baza unei cereri care de obicei se depune imediat dupa incinerare. Potrivit spynews, Catalin Negreanu nu a depus momentan nicio cerere in acest sens, cenusa mamei sale aflandu-se in continuare la crematoriul Vitan-Barzesti, unde a avut loc ceremonia de incinerare a Zinei Dumitrescu.

Totusi, intervalul de timp in care o persoana poate ridica cenusa de la crematoriu se intinde pe o perioada de un an, asa ca fiul Zinei s-ar putea sa revendice urna in zilele urmatoare. Insa faptul ca a amanat deja acest lucru i-a infuriat din nou pe admiratorii mamei sale, care il acuza in continuare pe acesta de nepasare sau neglijenta.

coral