Idila pe care au inceput-o pare sa devina din ce in ce mai serioasa pentru Brigitte Sfat si Florin Pastrama. Cei care nu au crezut deloc in dragostea lor au acum parte de o mega lovitura: cei doi au depus actele pentru a deveni sot si sotie!

Mana in mana, Florin Pastrama si Brigitte Sfat au ajuns, luni, in jurul orei 11.00, la Primaria Voluntari. Si n-au venit doar… in vizita! Cei doi amorezi au adus cu ei dosarul cu toate actele necesare programarii unei cununii civile, scrie Click!

Dupa ce s-au vazut cu faptul implinit si au primit toate lamuririle necesare, urmeaza sa primeasca acum si confirmarea zilei in care vor deveni, oficial, sot si sotie.

„Florin este, in primul rand, cel mai frumos suflet care a reusit sa ma faca sa ma deschid intr-atat incat sa nu mai am nici o masca. Sa fiu goala, doar eu si sufletul meu in fata lui. Nu mai aveam puterea, banii, faima, frumusetea, ambalajul pe care le am afara. Eram eu si sufletul meu in momentele cele mai cazute. El s-a indragostit de asta, de mine asa cum m-a nascut mama mea. Si stiu ca, alaturi de un om care a avut puterea sa vada si sa iubeasca doar atat, voi putea sa construiesc totul. Impreuna vom razbi totul”, a spus Brigitte, pentru sursa citata.

coral