Fie că ai un stil de viață agitat, faci sport de performanță, fie că ești pur și simplu un om activ care iubește mișcarea, ai nevoie de suplimente de calitate care să-ți susțină stilul de viață.

Alături de o alimentație echilibrată, odihnă și mișcare, suplimentele alimentare sunt cheia menținerii sănătății pentru un timp îndelungat. Dacă faci sport de performanță, cu atât mai mult ai nevoie de substanțe nutritive care să te ajute să ții pasul cu ritmul activ al competițiilor și al antrenamentelor.

Weider îți propune o serie de suplimente de înaltă calitate, care te vor ajuta să atingi performanțele pe care ți le-ai propus, dar și să-ți menții sănătatea și tinerețea.

Suplimentele pe bază de cafeină reprezintă un stimulent puternic și un remediu natural anti-oboseală. Pe lângă efectul energizant care vă ajută să depășiți stările de epuizare, coferina are și un efect de ardere a grăsimilor și de stimulare a metabolismului.

Caffeine Kick OLIMP

Caffeine Kick OLIMP este un supliment pe bază de cafeină cu rezultate excelente pentru sportivi, datorită acțiunii sale rapide de stimulare. În plus, este un bun „tonic” pentru persoanele care trebuie să lupte împotriva oboselii, cum ar fi elevii, studenții, șoferi, persoane foarte active.

Cafeina anhidră este cunoscută pentru proprietățile energizante, accelerarea metabolismului și susținerea arderii grăsimilor. Consumul unei doze adecvate de cafeină are efectul de a prelungi și de a crește intensitatea antrenamentului, ridicând temperatura corpului și stimulând termogeneza.

AMOK de la Olimp este un supliment pe bază de cafeină creat special pentru cei ce au nevoie de o puternică motivare și o rezistență superioară, pe toată durată antrenamentului. AMOK este un amestec unic de ingrediente atent selecționate : beta-alanină, L-tirozină și taurină, la care se adaugă o porție de 1,3,7-trimethylxantină și ginseng. Produsul este în principal recomandat sportivilor de performanță, în special în perioada de exerciții intense.

OLIMP Knockout 2.0 este probabil cel mai puternic pre workout de pe piață. Este un supliment pe bază de cofeină  ce ește performanța, scade oboseala și susține arderea grăsimilor.  Combinația de L-arginină și L-Cytruline oferă un efect extraordinar de pompare musculară.

Cofeina este unul dintre cele mai eficiente ingrediente pentru îmbunătățirea performanțelor. Scade oboseala și promovează arderea grăsimilor. 200 mg cofeină pe porție vă va crește puterea de concentrare și vă va ajuta să ajungeți la următorul nivel!  Alegeți suplimentele Fit4Pro pe bază de cafeină pentru a trece la următorul nivel. coral