Cunoscut publicului larg drept medicul erou din Apuseni, Radu Zamfir este dincolo de profesia lui, un familist convins si, in special, un tata devotat! Putini stiu de pilda ca, in ciuda programului sau incarcat, doctorul are foarte mare grija de fiica sa cea mare, Lavinia, care este la 11 ani deja o artista apreciata!

”Lavinia este  o eleva foarte buna, o cantareata cu un timbru vocal special, ma bucur ca a ales scoala noastra pentru a studia. O va ajuta foarte mult in viitorul apropiat. Eu o vad cum evolueaza de la an la an si sunt cu adevarat mandra de ea. E speciala”, a declarat Anca Parlog, profesoara de canto a fiicei lui Zamfir, in perioada Sarbatorilor de Iarna.

 “Lavinia este o fata foarte talentata, ii place muzica si face parte din corul “Alegreto”, unde studiaza pianul, dar si baletul. Ea este deja o mica vedeta a familiei. A fost la multe concursuri si lumea o iubeste. A fost incredibil si, sincer, nu m-am asteptat sa ajunga la sufletul publicului atat de repede. Fiica mea chiar este foarte talentata”, povestea medicul erou in urma cu ceva vreme.

 Spusele lui Radu Zamfir nu sunt vorbe in vant, caci, pana in acest moment, copila a fost si premiata la o serie de concursuri, iar un merit ca fata lui a ajuns pana aici, il are chiar el! Practic, la fel ca si tatal Andrei, medicul a intrat in lumea muzicala odata cu Lavinia.

"Exista si viata dupa spital, iar a mea are legatura cu familia si cu Lavinia. Usor, usor se indreapta spre meseria de artist! Mad duc cu ea la toate concursurile, in turnee, nu o las singura niciodata! Am aflat ca si tatal Andrei a facut la fel cu marea cantareata, asa ca eu incerc sa fiu ca el din acest punct de vedere. Trebuie sa fim la inaltime in lumea muzicala, astfel ca este musai sa ma dedic in totalitate fetitei mele", a spus Radu Zamfir.

coral