Criminalul le-ar fi declarat procurorilor duminica seara, in timpul audierilor de la DIICOT Craiova, ca ar fi aruncat trupul Luizei in Dunare , transmite antena3.ro.

Barbatul le-a spus anchetatorilor ca pe ultima fata, Alexandra, ar fi aruncat-o in Raul Olt dupa ce a ucis-o. Apoi, insa, a spus ca, de fapt, a incinerat-o. Ramane ca anchetatorii sa stabileasca aceste lucruri.

Acesta si-a schimbat de mai multe ori declaratiile. Spunea ca toate bijuteriile, hainele apartineau familiei lui si ca nu aveau legatura cu victimele.

Miercuri, Alexandra Macesanu, o fata de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judetul Olt, a disparut dupa ce a plecat spre municipiul Caracal cu o masina ”la ocazie”. Minora a sunat de trei ori la numarul de urgenta 112, spunand ca a fost sechestrata de un barbat, insa autoritatile nu au reusit sa identifice locul in care se afla. Anchetatorii au inceput perchezitia domiciliara la locuinta barbatului de 66 de ani vineri dimineata, la circa 19 ore de la apelul fetei.

In luna aprilie a acestui an, Luiza Mihaela Melencu, tot din judetul Dolj, a disparut in conditii similare: a luat o masina la ocazie. Dupa ce a aparut cazul Alexandrei, au inceput banuielile ca ea a fost o alta victima a lui Gheorghe Dinca, in varsta de 66 de ani.

coral