Asociația Produs de Cluj a participat între 28 noiembrie și 1 decembrie la Târgul 100% românesc desfășurat la Palas Mall Iași. Acest eveniment marchează și închiderea sezonului 2019 al Târgului Produs de Cluj.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Suntem prezenți pentru a șasea oară la acest târg din capitala Moldovei și suntem mândri de faptul că ieșenii, vizitatori ai standurilor noastre, și-au exprimat aprecierea pentru produsele clujene. Practic, pe parcursul celor patru zile de târg, am constatat că Produs de Cluj este cunoscut la Iași, că am fost așteptați și că locuitorii din zonă au fost bucuroși pentru că au avut ocazia să-și refacă proviziile. Este cea mai bună dovadă a faptului că românii aleg calitatea, produsele tradiționale, sănătoase și autentice.”

La târgul de la Iași au fost prezenți parteneri tradiționali ai Asociației Produs de Cluj care au expus conserve din fructe și legume, sucuri naturale, produse apicole, ciocolată de casă și turtă dulce, produse din lavandă sau cosmetice bio, ulei presat la rece, costume populare și accesorii, bijuterii lucrate de mână și alte obiecte de artizanat.

Se impune a fi precizat, în acest context, faptul că Iașiul a intrat în 2019 pe lista orașelor în care Consiliul Județean a organizat două târguri într-un sezon. Târgul Produs de Cluj a fost prezent în acest municipiu, la invitația Palas Mall, și la începutul lunii iunie, cu ocazia vizitei Sanctității Sale Papa Francisc. Invitația pentru a fi prezenți la acel eveniment, ca și cea pentru Târgul 100% românesc, se datorează ținutei pe care o au târgurile desfășurate de Asociația Produs de Cluj, seriozității de care dau dovadă participanții și calității exponatelor.

Târgul 100% românesc de la Palas Mall Iași este a 24-a și ultima manifestare expozițională organizată în 2019 sub brandul Produs de Cluj.

coral