Tatal lui Adrian Lipan, tanarul care s-a autoincendiat si a murit, urmeaza sa fie audiat de politisti in cazul care a socat intreaga tara. In ultimul mesaj, el si-a acuzat parintele ca l-a impins in fata mortii. Barbatul de 26 de ani s-a stins din viata… la cateva ore dupa ce a decis sa isi incheie socotelile de pe aceasta lume. Va reamintim ca ieri, el si-a anuntat sinuciderea pe Facebook si, ulterior, si-a dat foc in propria masina, langa Autostrada Soarelui. Adrian Lipan avea arsuri grave pe 80 la suta din suprafata corpului.

Tatal lui Adrian Lipan, tanarul care s-a autoincendiat si a murit, a fost audiat de politisti

Intr-o filmare facuta publica pe Facebook, tanarul din Medgidia anunta ca tatal este de vina pentru gestul sau extrem. Scenele de cosmar s-au petrecut ieri, la iesirea din Murfatlar, sub pod de pe Autostrada Soarelui. “Ori s-a stopit cu ceva, ori si-a dat foc in masina. Ideea este ca m-a dus gandul la sinucidere. Langa un stalp, undeva la 4 metri de masina, erau aranjate foarte frumos un portofel, un telefon si o pereche de ochelari. M-am apropiat de el. A fost ceva. Greu de imaginat. Era ars complet”, a povestit Gabriel Radu, unul dintre martori.

Adrian Lipan a vorbit in ultimul mesaj postat pe Internet despre certurile dese cu tatal lui. Barbatul lucreaza in Italia, dar, de cateva zile,el era acasa.

“In mod evident este intr-o depresie, in mod evident este dezamagit de societate si de tatal lui. Este foarte posibil sa vorbim despre o depresie intinsa pe mai multi ani de zile”, a declarat psihologul Constantin Cornea, relateaza observator.tv.

Pe Internet, zeci de prieteni au incercat pe Adrian Lipan sa il opreasca din a-si duce planul la bun sfarsit. Si tatal lui a reactionat tot pe Facebook: “Cu acordul si permisiunea voastra, acest «nenorocit» de tata care azi a inteles ca timp de 26 de ani a crescut un sarpe, nu un copil”.

Politia din Constanta a anuntat ca a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, iar tatal va fi audiat. La momentul transmiterii acestei stiri, barbatul nu a putut fi contactat ca sa ofere explicatii privind gestul extrem al fiului sau.

coral