Tavi Clonda a impartasit fanilor ce surpriza impresionanta i-a facut sotiei sale, Gabriela Cristea, iar la scurt timp dupa acest moment special, artistul a rabufnit. Totul s-a petrecut in public… si multi oameni au observat ce l-a suparat foarte mult pe cantaret. 

Tavi Clonda a rabufnit dupa ce i-a facut o surpriza sotiei sale, Gabriela Cristea

Tavi Clonda a lansat in urma cu cateva ore melodia “Castigatori”, pe care a scris-o special pentru sotia lui si pe care i-a dedicat-o la petrecerea care a avut loc in ziua nuntii. Cantaretul a fost nemultumit cand a observat ca unul dintre fanii familiei sale si-a facut un cont pe Instagram cu numele: “familia_clonda” si i-a trimis imediat un mesaj public.

“Dragilor, am lansat piesa #castigatori dedicata sotiei mele, Gabriela, la cununia religioasa de saptamana trecuta! Suntem foarte emotionati si speram sa va regasiti si voi in versuri si in melodie, sa va inspire sa va iubiti si respectati partenerul de viata si de ce nu, daca va casatoriti, sa dansati pe ritmul ei, atat la nunta cat si toata viata!

Multumesc sotiei mele •bygabrielacristea pentru inspiratie,fetitelor mele •bellavictoriamargot si •theairisselena mamei mele, familei mele, nasilor •madalin_augustin_ionescu_insta si •iamcristinasiscanu,lui •tibanschi pentru pian, lui •ralflo_ pentru productie, (…),tuturor care ne-au ajutat de-a lungul anilor si voua pentru sustinerea voastra! Daca va place piesa ,distribuiti-o sa o asculte si prietenii vostri si nu uitati sa dati subscribe canalului nostru de youtube #victorienii Vizionare placuta!” este mesajul postat de Tavi Clonda pe retelele de socializare.

Intr-unul dintre primele comentarii stranse de postarea sotului Gabrielei Cristea, un internaut a scris: “Voi face ceva minunat pentru voi. Si chiar sper din suflet sa va placa. Am muncit foarte mult la el”. Cand a vazut cum s-a semnat acesta, Tavi Clonda a rabufnit si i-a cerut imediat sa schimbe numele contului: “•familia_clonda, va rog sa modificati numele contului in «familia clonda fan page». Multumesc”. Rugamintea cantaretului a fost ascultata si indeplinita imediat: “•taviclonda, bine, asa voi face…”. Dupa cum puteti vedea in a treia poza din galeria foto a articolului, modificarile au fost realizate intocmai.

coral