Teo Trandafir nu mai tine deloc legatura cu fostul sot, Constantin Iosef. Mai mult, vedeta de la Kanal D a facut declaratii incredibile neasteptate despre mariajul lor. Indragita prezentatoare TV nu a avut cuvinte de lauda la adresa lui Constantin Iosef, asa cum s-a intamplat in cazul primului ei sot, Alexandru Trandafir.

Teo Trandafir a rupt legatura cu fostul sot, Constantin Iosef

Teo Trandafir si Constantin Iosef s-au cunoscut pe Facebook in decembrie 2011. Dupa o jumatate de an de relatie, ei s-au decis sa faca nunta; mai exact pe 2 iunie 2012. Din pacate, mariajul lor nu a functionat si la doar sase luni de la nunta ei s-au despartit. Anuntul divortului s-a facut pe 17 decembrie 2012, dupa ce fostul jucator de rugby a parasit-o chiar inainte de Craciun.

“Un bou! Recunosc, am iubit un bou. Ce tampita eram!!! Credeam in iubire pe atunci. Acum toata lumea ma intreaba daca sunt bine. Da, sunt bine, de cand mi-am dat seama ca boul e bou”, a declarat Teo Trandafir in cadrul unui interviu mai vechi, relateaza playtech.ro.

Dupa ce a divortat de prezentatoarea TV, Constantin Iosef s-a mutat inapoi in Franta si s-a casatorit pentru a treia oara. Femeia alaturi de care si-a refacut viata a fost prima si marea lui dragoste inca de la varsta de 18 ani. Ea se numeste Manuela si detine o afacere. In ultimii ani, el s-a schimbat din punct de vedere fizic: a reusit sa slabeasca enorm, ajungand la forma fizica din anii in care era sportiv de performanta.

Teo Trandafir a adoptat-o pe Maia in 2004. Vedeta de la Kanal D si fiica sa au o relatie extraordinara; ele petrec foarte mult timp impreuna.

coral