Pe Teo Trandafir si pe Maia nu le leaga o relatie biologica, ci una mai puternica, sustine prezentatoarea TV. Nu sunt doar mama si fiica, ci si prietene foarte bune. Cu toate acestea, vedeta de la Kanal D nu pare pregatita sa accepte ca fata ei a crescut si in curand va descoperi iubirea…

Mereu autoironica cu privire la varsta ei, glumind in repetate randuri pe seama faptului ca este de aceeasi varsta cu Tutankamon, Teo Trandafir pare ca nu este pregatita sa accepte ca Maia nu mai este fetita care alerga in jurul ei. Daca la 15 ani multe domnisoare au cunoscut deja primii fluturi in stomac, Maia nu i-a vorbit lui Teo despre vreun baiat anume, de care sa se fi indragostit. „Sunt convinsa ca alegerile Maiei vor fi cele corecte si sunt convinsa ca o sa-mi placa foarte mult baiatul pe care o sa-l aduca acasa. Deocamdata, Maia are alte prioritati, dar va veni si ziua aceea”, a spus prezentatoarea emisiunii „Vrei sa fii milionar?”, cu o oarecare dorinta de a opri timpul pe loc si de a o tine pe Maia la varsta la care e acum.

Petrec in continuare sarbatorile si vacantele impreuna

Chiar daca Maia si-a facut o sumedenie de prieteni la liceu, weekendul si sarbatorile le petrece tot impreuna cu mama ei, punand colegii pe planul doi.

coral