Un clujean a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce impotriva sa au fost depuse mai multe plangeri, potrivit carora ar fi inselat diverse persoane, carora le-ar fi promis chirii ieftine in Cluj-Napoca, pe perioada Untold.

La data de 11 septembrie, poliÅ£iÅŸtii din cadrul PoliÅ£iei municipiului Cluj-Napoca au identificat ÅŸi reÅ£inut pentru 24 de ore un bărbat de 34 de ani din municipiul Cluj-Napoca, judeÅ£ul Cluj. 

Bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii infracÅ£iunii de înÅŸelăciune (21 de acte materiale), faptă prevăzută ÅŸi pedepsită de Codul penal.

În fapt, bărbatul este bănuit că în perioada  27 ianuarie a.c. – 24 iunie a.c., folosind anunÅ£uri prin internet privind închirierea unor apartamente cu ocazia festivalului Untold 2019, a indus în eroare mai multe persoane de la care a încasat diverse sume de bani, promiÅ£ându-le închirierea unor apartamente pe perioada festivalului. La momentul în care părÅ£ile vătămate s-au prezentat la adresa respectivă, folosindu-se de diferite pretexte mincinoase, bărbatul nu le-a mai pus la dispoziÅ£ie apartamentele.Prejudiciul cauzat de acesta se ridică la suma 30551 de lei ÅŸi 550 de euro ÅŸi nu a fost recuperat.

La expirarea perioadei de reÅ£inere, bărbatul va fi prezentat în faÅ£a magistraÅ£ilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

coral