Andreea Mantea a fost binecuvantata cu un baietel adorabil, inteligent si frumos, pe care-l indragesti de prima oara cand il vezi.

Micutul in varsta de trei ani si jumatate este "universul" vedetei Kanal D, dupa cum chiar ea povesteste, si are o relatie minunata si cu tatal lui, luptatorul Cristi Mitrea.

Iar cand o auzi pe amfitrioana show-ului matrimonial "Puterea Dragostei" povestind despre momentul in care si-a dat seama ca a ramas insarcinata, cum ar zice Andra Maruta, ti se face pielea de gaina.

Andreea Mantea a spus cum si-a dat seama ca e insarcinata."Am simtit si ca este baiat"

"Era intr-o seara, mergeam linistita cu masina, iar pe sensul celalalt o masina si-a schimbat banda si farurile au venit spre mine, dar brusc. In momentul acela m-am speriat, am luat mainile de pe volan si le-am dus la burta in ideea sa protejez ce e acolo. Mai mult de atat este ca am simtit ca este baiat. Tin minte si acum. Aveam programare la cosmetica. Mi-am revenit repede si ma intrebam eu pe mine: Ce am facut? De ce am facut asta? Ce se intampla cu mine? Ce am vrut sa fac? Am zambit undeva inlauntrul meu, gandindu-ma ca poate intr-adevar as fi insarcinata, dar nu am vrut sa ma gandesc prea mult. In momentul in care am ajuns la cosmeticiana, am simtit ca durerea respectiva nu se mai duce asa cum se ducea in mod normal, am simtit ca se duce la el. Si atunci am stiut sigur ca sunt insarcinata pentru ca am simtit ca este cineva acolo care e deranjat de durerea pe care eu o simt. Si i-am zis fetei: „Gata, hai sa nu mai continuam!“ Am inventat niste scuze. Nu aveam cum sa-i zic: „Stii, cred ca eu sunt insarcinata, simt eu ca-l deranjeaza si as vrea sa ne oprim“. Am iesit de acolo, stiam ca e o farmacie pe colt, m-am dus repede, cand am vazut cata lume era am renuntat. Am sunat o prietena sa-mi ia un test de sarcina si m-am dus la ea sa-l fac. Nici macar lui Cristi (n.r Cristi Mitrea, tatal lui David) n-am vrut sa-i zic pana n-am fost sigura", a povestit vedeta Kanal D in urma cu ceva timp.

coral