Alex Velea si Antonia formeaza unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul autohton, cei doi au fost aspru judecati la inceputul relatiei, insa dragostea a reusit sa invinga orice obstacol. Au impreuna doi baieti, iar vedeta mai are o fetita din fosta casnicie, lucrurile merg de minune atat pe plan personal, cat si pe cel profesional.

Desi au foarte multi sustinatori, sunt si rautaciosi care nu sunt de parere ca celor doi le sta bine impreuna si se intreaba cum a reusit Alex Velea sa „combine” o bunaciune ca Antonia. Raspunsul a venit chiar de la el, a declarat ca a visat tot timpul sa intalneasca o fata precum iubita lui, iar visul a devenit realitate.

„Eu visam la Antonia, asteptam sa vina o fata deosebita, speciala, care sa-mi bucure ziua si sa-mi intregeasca cariera, tot. M-a ajutat in tot. A fost un moment foarte special, nu stiam ca inauntrul nostru zace o asa dragoste unul pentru celalalt. Am fost la inceput amici si am stat asa mult timp.”, a spus Alex Velea.   „Eu m-am intors in Romania la vremea aia ca sa il cunosc pe Alex Velea si sa fim impreuna.”, a completat si Antonia.
Alex Velea si Connect-R nu si-au vorbit 12 ani

Alex Velea si Connect-R nu isi mai vorbesc de 12 ani. Marul discordiei a fost melodia compusa de cei doi in 2007, ”Daca dragostea dispare”.

In urma cu 12 ani, Alex Velea si Connect-R au lansat impreuna o melodie care a ajuns HIT in scurt timp. Cei doi s-au lansat impreuna si se considerau ”frati”. Asta pana cand s-au simtit pacaliti unul de celalalt in privinta stabilirii contributiei fiecaruia la compunerea melodiei. Situatia insa a degenerat, mai ales ca a fost alimentata si de impresarii celor doi si… uite asa  ”fratii” au ajuns sa nu-si mai vorbeasca.

Acum insa dupa 12 ani, Alex Velea si Connect-R au ingropat securea razboiului. Alex Velea i se va alatura lui Connect-R in spectacolul aniversar al acestuia, programat la Sala Palatului pe 9 iunie, atunci cand interpretul implineste 37 de ani. Alex Velea va fi insotit la concertul lui Connect-R de Antonia, Nicole Cherry, Damian Draghici si cantaretul de rap Shift.

Si… cel mai probabil, fanii vor avea ocazia sa-i asculte pe cei doi interpretand melodia care i-a consacrat.

coral