News Flash:

Toate gospodinele fac aceasta greseala cand folosesc foliile de aluminiu in bucatarie, fara sa-si dea seama

23 August 2015
1667 Vizualizari | 0 Comentarii
folie aluminiu
Folia de aliminiu este extrem de practica atunci cand vrei sa impachetezi anumite alimente

Este utilizata cu succes si la prepararea mancarurilor la cuptor sau la prepararea deserturilor. Cu toate acestea, exista si reacsii adverse!

Aluminiul este un metal cu o mare reactivitate, care atunci cand intra in contact cu alimentele poate avea efecte negative asupra sanatatii. Riscul devine major atunci cand incalzesti produse care sunt invelite in folie de aluminiu.

Multe gospodine incalzesc mancarea invelita in folie de aluminiu, insa putine stiu ca atunci cand aceasta folie are o temperatura ridicata metalul este rapid absorbit de mancare si astfel ajunge in organism. Atunci cand aluminiul ajunge in corp, sistemul digestiv nu face fata si acest metal nu este digerat. Ca urmare, el se acumuleaza in preajma unor organe: rinichii, ficatul si creierul.

deserturilor
Distribuie:  
Incarc...

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1315 (s) | 24 queries | Mysql time :0.029680 (s)

loading...