News Flash:

Toti facem GRESEALA asta! Cum trebuie de fapt sa fierbem FASOLEA

8 Iunie 2017
1311 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7401 RON (+0.0018)
USD: 4.1850 RON (-0.0166)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
fasole
Amanda Rose, un psiholog si cercetator din SUA, autor al volumului „Rebuild From Depression: A Nutrient Guide", a explicat cum trebuie consumata, de fapt, fasolea pentru a ne bucura de toate proprietatile sale.

Leguminoasele - fasolea, soia, nautul, lintea, arahidele sunt bogate in minerale, insa, potrivit dr. Rose, organismul nostru asimileaza aproximativ jumatate din cantitatea nutrientilor, scrie observator.tv.

Iata cum trebuie preparata fasolea:
- Combinati apa clocotita cu apa filtrata si turnati peste fasole pana acoperiti complet boabele. Faceti asta cu o zi inainte de a gati propriu-zis fasolea si puneti vasul intr-un loc cald.
- Pastrati apa fierbinte intr-un termos si pe masura ce boabele absorb apa, completati din nou pana sunt acoperite complet.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020925 (s)