O tragedie de proportii s-a petrecut in Spania! O romanca de numai 34 de ani a pierit in cel mai cumplit mod cu putinta! Tanara a fost ucisa de iubitul ei, un olandez de 59 de ani, care mai apoi i-a aruncat trupul fara viata la gunoi. Se pare ca intre cei doi ar fi existat un conflict extrem de aprins, motiv pentru care romanca reusise sa obtina un ordin de restrictie impotriva individului.

Alina Mocanu, o romanca de numai 34 de ani si-a gasit sfarsitul in mainile iubitului sau, un olandez de 59 de ani care a ucis-o cu sange rece. Dupa ce i-a luat viata, olandezul i-a aruncat trupul intr-un tomberon, relateaza presa din Spania. Barbatul i-a infasurat cadavrul intr-un cearsaf plin de sange si taieturi si l-a aruncat fara nicio retinere.

Potrivit informatiilor oferite de presa din Spania, romanca de 34 de ani prezenta mai multe taieturi la nivelul gatului, dar si pe antebrate, lucru ce scoate la iveala faptul ca intre cei doi a fost un conflict aprins, iar femeia ar fi incercat sa se apere de iubitul ei.

Criminalul a fost prins ieri si in fata autoritatilor si-a recunoscut imediat faptele. Se pare ca cei doi au avut o relatie, dar ar fi existat si foarte multe neintelegeri intre ei. Cu toate acestea, romanca de 34 de ani s-ar fi intors de fiecare data in bratele iubitului sau. In schimb, in ultima perioada, fiind terorizata de acesta, Alina Mocanu reusise sa obtina un ordin de restrictie impotria individului care o persecuta. In urma mortii romancei a ramas un copil de 14 ani, orfan de mama.

coral