Update: Traian Băsescu: La următoarele alegeri locale este normal să țin cu Emil Boc!

Update: T.B: Am spus-o întotdeauna: Uniunea Europeană nu se va extinde mai la est de Prut.

Update: Traian Băsescu despre plecarea europarlamentarului Sigfried Mureșan din PMP la PNL: Sigfried Mureșan a fost o deziluzie din punct de vedere moral. L-am pus pe listă când nu îl punea nimeni.

Update: Traian Băsescu despre relația cu vechiul PDL: Este pentru prima dată când vin la Cluj și nu îl sun pe Boc. Nu vreau să creez probleme pentru electorat.

Update: Sunt partide românești care au alinațe cu partidele din Republica Moldova.

Update: T.B: Acordul bilateral dintre Federația Rusă și SUA, privind armamentul nuclear, a fost cel care a garantat că nu vor fi amplasate rachete nucleare între 500 și 5000 km de granițele UE. În baza acestui acord, China a evoluat singură, iar noi nu putem decât să dăm dreptate SUA, pentru că în baza acordurilor cu Rusia americanii nu se pot dezvolta în Pacific din cauza apelor teritoriale ruse.

Update: Traian Băsescu: Relația UE-SUA este vulnerabilă. Sunt momente în care SUA are dreptate, suntmomente în care nu. De exemplu este normal să ceară 2% din PIB-ul fiecărei țări. Ei contribuie cu miliarde de dolari pentru siguranța Europei.

Știre inițială: Fostul președinte al României, Traian Băsescu, susține în cursul zilei de duminică, 19 mai, o confeință de presă la sediul PMP Cluj, la invitația senatorului Vasile Cristian Lungu.

Traina Băsescu deschide lista PMP pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc la finele lunii

Vom reveni cu detalii

  coral