Noi detalii ies la iveala in candalul momentului. Conform unui jurnalist, Gabriel Sacarin, tatal adoptiv al Sorinei, fetita de opt ani tarata pe jos de procurorul Maria Piturca, nu lucreaza ca inginer!

Narcis Daju sustine, pe contul personal de socializare, ca Gabriel Sacarin este angajat la Roche, companie care se ocupa cu transplantul de organe.

“Stiti unde lucreaza ‘taticul’ care statea ieri pitulat la Baia de Arama, intr-o masina prin ale carei geamuri negre privea areactiv cum era tarata pe jos Sorina, de duamna prim-procuror Piturca, si adusa la el ca un colet pe care platise 30.000 USD?

La compania ROCHE.

Cu ce se ocupa compania ROCHE, printre altele?

Cu transplanturi de organe.

Cum se zice la Romania?

In regie proprie???

P.S. Daca, legal, etapele premergatoare adoptiei fusesera parcurse si Sorina era pregatita psihologic de transferul la noii ‘parinti’, daca in zona erau forte de ordine ca la capturarea lui Bin Laden, de ce dracului nu s-au dat jos ‘parintii’ din masina cu geamuri negre in care au stat pitulati, asteptand sa le fie servita micuta, si de ce n-au preluat-o omeneste, ca niste parinti cu doi copii care isi doresc un al treilea ca sa-l creasca, si nu pentru piese de schimb???”, a dezvaluit, pe Facebook, jurnalistul Narcis Daju.

coral