News Flash:

Tratamente cu vin de macese

16 Noiembrie 2015
774 Vizualizari | 0 Comentarii
vin macese
Spre desebire de ceaiuri, vinurile medicinale pot fi mai eficiente terapeutic pentru ca alcoolul are putere mai mare de dizolvare prin­cipiilor active din plante. Unul dintre vinurile care nu ar trebui sa va lipseasca din casa este vinul de macese.

Cum se prepara vinul de macese

Peste 50 grame (4 linguri) macese uscate, fara seminte si maruntite groscior, se toarna 1 litru de vin rosu, adus la punctul de fierbere. Se lasa in contact timp de 10 zile, agitandu-se de 2-3 ori pe zi. Dupa 10 zile, vinul se filtreaza fara stoar­cerea reziduului si apoi se lasa la decantat, alte 6 zile, separandu-se partea limpede de reziduul depus la fundul vasului. Se va completa cu vin pana la 1 litru.

Citeste continuarea pe sanatate.bzi.ro

vinurile medicinale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0841 (s) | 23 queries | Mysql time :0.010279 (s)