News Flash:

TUI TravelCenter Romania a deschis cea mai noua agentie in Cluj Napoca

31 Octombrie 2014
1313 Vizualizari | 2 Comentarii
Dupa 3 ani de la lansarea pe piata romaneasca a brand-ului TUI TravelCenter, in septembrie 2011, Grupul Eurolines inaugureaza cea de-a 77 a agentie de turism din Romania si a patra din Cluj Napoca. Gandit ca un centru regional dedicat segmentului de business travel, biroul deschis in incinta cladirii The Office sta in permanenta la dispozitia clientilor sai, deopotriva corporate, clienti finali sau agentii revanzatoare.

Cu cele 77 de birouri de vanzari ale Eurolines (30) si TUI TravelCenter (47), Grupul Eurolines detine cea mai extinsa retea de agentii de turism din Romania.

De la inceputul parteneriatului cu TUI s-a pus accentul pe fidelizarea clientilor, ca singura varianta de dezvoltare sustenabila, rezultatele financiare nefiind altceva decat consecinta feedback-ului pozitiv acordat de catre clienti.

Inspirata de sloganul „We put a smile on peoples faces”, TUI TravelCenter a pornit in Romania un proiect de implementare a unei culturi organizatorice, bazate pe servicii de excelenta si inovare, investitia principala fiind facuta in resursa umana.

In acelasi timp, au fost facute investitii importante in imaginea, confortul si tehnologia oferite clientilor in reteaua de agentii. Un nou concept de agentie de turism a fost gandit si implementat pentru a oferi clientilor experiente unice, inca din primul moment al achizitionarii vacantei. Investitia medie intr-un birou de vanzari TUI TravelCenter se ridica la 50.000 euro.
Site-ul www.tui-travelcenter.ro se dezvolta in etape succesive si, in cursul lunii noiembrie, va fi lansata a treia versiune. Strategia multi-chanel (agentii off-line, o serie intreaga de site-uri on-line si Social Media) este sustinuta de o tehnologie avansata si pe care Grupul o dezvolta de peste 8 ani cu doua firme din Grup, specializate pe dezvoltare de soft.Prezenta TUI TravelCenter din Romania in cifre:
112 % crestere a cifrei de afaceri fata de 2011: 66 milioane euro fata de 31 milioane euro
7% din cifra de afaceri derulata de TUI TravelCenter este facuta in Cluj Napoca
370% crestere a vanzarilor de vacante in 2014 fata de 2011
29% crestere a cifrei de afaceri in primul trimestru al anului 2014
Numarul de agentii a crescut de la 52 la 77: 47 TUI TravelCenter
Opereaza, prin touroperatorul Nova Travel, 10 destinatii in regim charter in parteneriat cu TUI in Turcia, Grecia si SpaniaTUI TravelCenter in Cluj Napoca
Retea extinsa locala de agentii de turism din Cluj – 4 birouri de vanzari
Investitie consistenta intr-o agentie de turism – 50.000 euro, care a generat deja, vanzari de 600.000 euro in 3 luni de functionare
Cele mai multe destinatii charter operate din Cluj Napoca, catre Antalya, Chania, Heraklion, Corfu, Rhodos, Zakynthos, Palma de Mallorca
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

2
tui travelcenter turism eurolines grupul eurolines
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1483 (s) | 34 queries | Mysql time :0.067259 (s)