Andreea Balan tuna si fulgera, dupa ce in presa s-au facut presupuneri legate de o a treia sarcina. Vedeta a spus ce se intampla in viata ei, fara sa lase loc de alte interpretari.

Dupa aparitia unui articol in tabloide, in care se vehicula ca Andreea Balan ar fi insarcinata pentru a treia oara, blondina a tinut sa clarifice aceasta situatie, printr-un mesaj postat pe retelele de socializare.

Andreea Balan a tinut, intai, sa reaminteasca faptul ca, in luna martie, in timpul nasterii celei de-a doua fetite a ei si a lui George Burcea, a suferit un stop cardio-respirator. Si nu degeaba a reamintit acest episod nefericit! Nu ii este frica sa mai incerce o data sa aduca un copil pe lume, ci… nu mai poate. Asa ca, toate presupunerile legate de o a treia sarcina, nu isi au locul, spune blondina.

"In luna martie, in timpul nasterii celui de-al doilea copil, am suferit un stop cardio-respirator datorat emboliei amniotice. In urma interventiei de a-mi salva viata, eu NU mai pot face copii si am spus lucrul acesta in nenumarate interviuri", a scris Andreea Balan pe retelele de socializare.

Cu toate acestea, artista nu a dorit sa mentioneze cu exactitate care este motivul medical, precizand ca il va spune "cand sau daca va dori/putea".

Si pana atunci, Andreea Balan a cerut tuturor sa nu o mai intrebe "cand mai face un copil".

Va reamintim ca Andreea Balan a suferit un stop cardio-respirator in luna martie a acestui an, in timpul operatiei de cezariana. Vedeta a facut embolie amniotica, iar "medicii au luat toate masurile necesare sa curete lichidul amniotic si tot ce trebuia ca nu cumva sa ajunga lichiul amniotic in sange pentru ca altfel as fi murit", povestea blondina.

coral