Primăria municipiului Turda anunță faptul că a fost complet reabilitat Compartimentul de Dermatovenerologie al Spitalului Municipal Turda.

Această realizare se datorează în special inițiativei doamnei doctor Mara Sabău și implicării comunității, fondurile fiind obținute în baza unor donații a unor oameni inimoși, în cadrul evenimentului caritabil din data de 31 mai, care a avut loc la centrul de echitație Salina Equines și cu ajutorul sponsorilor – Salina Equines, Crama la Salină, Sarea-n Bucate, Agroliv, Tase-Mara și Combi.

A fost montat tarket pe întregul compartiment, a fost amenajată sala de tratament cu grup sanitar, a fost înnoit întreg mobilierul, au fost igienizate și modernizate saloanele și băile, au fost înlocuite corpurile de iluminat, s-a reabilitat rețeaua de curent electric, a fost amenajat un vestiar pentru personal și un cabinet pentru medici.

Primăria transmite felicitări tuturor: "Datorită implicării dumneavoastră, spitalul are acum o nouă secție la standarde europene!"

coral