Primele lucrări de infrastructură din cadrul “Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii” implementat de Compania de Apă Arieș au fost demarate.

Prima stradă unde se efectuează lucrări este str. Săndulești din Municipiul Turda, cuprinsă în contractul ,,Extindere și reabilitare cu apă și sistem de canalizare menajeră în Municipiul Turda, zona de Nord” (CL5).

Modernizarea infrastructurii și asfaltarea străzilor este prioritatea zero a administrației locale, imediat după încheierea lucrărilor efectuate de companiile de utilități publice, pasul următor este modernizarea și asfaltarea străzilor.

Proiectul implementat de Compania de Apă Arieș S.A., cu o valoare de aproximativ 151,3 milioane Euro + TVA, finanțare din fonduri europene prin POIM, este cea mai mare investiție de extindere și reabilitare a infrastructurii de apă și canalizare din zona Văii Arieșului, o nouă etapă semnificativă ce va permite continuarea strategiei de dezvoltare și procesului investițional derulat prin POS Mediu 2007 – 2013.

Mai multe detalii în legătură cu aceste lucrări se pot găsi accesând ACEST LINK

coral