Echipa #TurdaDecide s-a deplasat în teren și a verificat încă 9 proiecte depuse. Fiecare idee, sugestie formulată va fi riguros analizată.

Turdadecide.ro, platforma prin care toți cetățenii Turzii pot propune idei și soluții sub formă de proiecte pentru a crește calitatea vieții din orașul nostru, a încheiat în data de 15 martie 2019 prima sesiune de depunere a proiectelor. La începutul anului 2019 administrația locală a lansat procesul de bugetare participativă, prima inițiativă din Turda prin care Primăria Municipiului invită cetățenii să participe la luarea deciziilor privind viitoarele proiecte ale orașului.

Astfel, în perioada 4 februarie – 15 martie 2019 turdenii au depus un număr de 88 de proiecte pentru orașul lor prin intermediul platformei turdadecide.ro. În perioada următoare, între 18 martie si 5 aprilie 2019, proiectele depuse vor fi evaluate, urmând ca în perioada 8 aprilie – 29 aprilie să se desfășoare etapa de vot, iar în data de 6 mai 2019 să fie anunțate proiectele câștigătoare.

coral