Primăria municipiului Turda anunță că au început lucrările de modernizare a străzilor și în Cartierul Băi.

Încă o dovadă că toate promisiunile și contractele semnate devin realitate în teren, chiar dacă uneori e nevoie de multă răbdare pentru finalizarea etapelor birocratice.

Alte lucrări:

• Au fost deschise șantiere pe strada Cireșului și pe Aleea Alexandru Borza, urmând celelalte 18 străzi incluse în finanțarea europeană (Aleea Băilor, Aleea Durgăului, Aleea Mureș, Aleea Olt, Str. Alunișului, Str. Barbu Lăutaru, Str. Caisului, Str. Câmpului, Str. Castanilor, Str. Frăgăriște, Str. George Enescu, Str. Gheorghe Dima, Str. Mărului, Str. Nucului, Str. Piersicului, Str. Prunului, Str. Șesului, Str. Vișinului). Lucrările sunt efectuate de către compania VIAROM

• În total sunt 11 străzi în curs de modernizare în acest moment. Sunt șantiere deschise pentru modernizare și asfaltare pe străzile: Săndulești, Lotus, Fântânele, Margaretelor, Cireșului și Aleea Alexandru Borza. Pe străzile Nucului, Chimiștilor, Vișinului, Nicolae Teclu și Gutuiului se desfășoară lucrări de modernizare a infrastructurii de apă și canal.

• Toate lucrările sunt corelate cu cele ale Companiei de Apă Arieș. Imediat ce se încheie o lucrare făcută de ei, strada este preluată pentru asfaltare.

• Urmează să se dea startul lucrărilor pe strada 22 Decembrie 1989, stradă inclusă în finanțarea europeană din cadrul Planului de Mobilitate Urbană Durabilă – coridor industrial.

• Se vor intensifica lucrările și în cartierele micro 1, 2 și 3 (Oprișani), urmând treptat să modernizăm în totalitate aceste cartiere.

coral